Iluster | About Me
18859
page-template,page-template-full_width,page-template-full_width-php,page,page-id-18859,ajax_fade,page_not_loaded,,select-theme-ver-3.7,wpb-js-composer js-comp-ver-5.0.1,vc_responsive
team_image

ILSE DROST

Grafisch ontwerper

Vormgever

DTP’er

PERSOONLIJKHEID

Vanaf jongs af aan ben ik al nieuwsgierig en opzoek naar uitdagingen in zelfs de kleinere dingen. Daardoor vraag ik me altijd af ‘of het ook anders kan’ en vermijd het liefst de gebaande wegen. Ik ben een gedreven ‘Pietje Precies’ wanneer dat nodig is, maar over het algemeen vooral een creatieve optimist. Mijn motto is; ‘bijna alles is mogelijk’, ik geniet van de zoektocht naar nieuwe methodes om uitdagende wensen mogelijk te maken.

PASSIE

De individuele unieke persoonlijkheid van mensen vind ik een van de mooiste inspiratiebronnen. Dat drijft mijn passie om steeds weer opzoek te gaan naar dat ene ontwerp, dat perfect past bij de persoon(en) waarvoor ik het maak. Daarnaast wil ik mensen graag verrassen met iets dat ‘klopt’ maar waar ze zelf nog niet aan hadden gedacht. Het creĆ«ren van herkenning & verbazing is dan ook mijn grootste passie.

32

JAAR OUD

10+

JAAR ERVARING

1218

KOPPEN THEE